Fra riving til ferdig kjøkken

Ole Johnny Jensen fra Hokksund skal endelig fornye hjemmets viktigste rom – kjøkkenet. Se video fra forvandlingen!

Ole Johnny og kona har ikke byttet ut kjøkkenet siden huset kom opp på midten av 70-tallet. Når først kjøkkenet skulle oppgraderes, slo paret på stortromma: Valget falt på en av de mer eksklusive kjøkkenleverandørene, Crown Imperial.

– Vi er veldig fornøyde, smiler Ole Johnny.

Moderne linjer

Crown har et enormt utvalg av kjøkkentyper, løsninger og farger. Familien Jensen ønsket seg et moderne kjøkken med rene linjer og fronter uten håndtak, noe som var uproblematisk å finne i Crowns sortiment. Etter å ha tegnet kjøkkenet i 3D, bestemte Ole Johnny og kona seg for å kjøpe kjøkkenet, og Crown foretok kontrollmål før bestillingen ble sendt til fabrikk.

Rivingen av det gamle kjøkkenet ville Ole Johnny gjøre selv. –Det gikk faktisk bedre enn jeg trodde, sier Ole Johnny.

Montering viktig

Det er mange faktorer som spiller inn for å få et nytt kjøkken man blir godt fornøyd med. Planlegging, tegning, tilpasninger, materialvalg, stil og farge er alle viktige elementer. Det hjelper imidlertid ikke å ha alt dette på plass hvis den siste fasen ikke fungerer: monteringen. I tillegg til at sluttresultatet skal bli bra, er tempo også viktig – vi bruker jo tross alt kjøkkenet hver dag.

Vil du ha nytt kjøkken?

Klikk her, så kontakter Crown deg for nærmere avtale.

Send inn
– Våre montører får mye skryt. En ting er at de er flinke håndverkere – men vi har også med oss dekksider og takforinger på overmål, slik at vi kan tilpasse kjøkkenet til eventuelt skjeve vegger, gulv og tak, sier selger i Crown, Siw Berntsen.

Familien Jensen har installert et svært midlertidig kjøkken på vaskerommet. Han er enig i at både kvalitet og tempo i arbeidet er viktig hva gjelder montering: – Vi er svært fornøyd med både dialog om når håndverkerne skal være her, tempoet på arbeidet som er gjort, og ikke minst kvaliteten på sluttproduktet, smiler Ole Johnny.

Smertefri prosess

Siden kjøkkenet ble valgt ut og tegnet og til det noen måneder senere står helt ferdig, har Ole Johnny følt seg godt tatt vare på. Dialogen med Crown har hele tiden vært god og tydelig, og alle avtaler har blitt overholdt. Når håndverket i tillegg er utført med pinlig nøyaktighet, er ikke Ole Johnny i tvil:

– Dette ble veldig, veldig bra, avslutter han.


Kjøkkenet er svært funksjonelt, og med fronter som oser av eksklusivitet.


Vaskerommet har helt like fronter som kjøkkenet. Det skaper en fin helhet i leiligheten.


Det er ikke noe å si på utsikten fra dette kjøkkenvinduet!


Bente ble invitert på middag hjemme hos Ellen etter nok en vellykket kjøkkeninstallasjon.


Kjøkkenveggen inneholder et høyskap, to ovner, kaffemaskin og varmeskap fra Miele.