Alumina

Alumina - Brushed Metal

Alumina utstråler en innovativ følelse og skaper det perfekte fusjon kjøkken med sin børstede aluminium finish. Tilgjengelig med en rekke flotte håndtak, eller for et ultra moderne utseende -velge et håndtaksfritt design. Alumina som vist smeltet sammen med Rialto metallic hvit og sort metallic på kjøkkenet. Også tilgjengelig i Crown LifeSpace som vist her på hvit LifeSpace TV-benk. Alumina kan også matches sammen med hvilken som helst annen modell og farge. Alle kjøkken er tilgjengelig med et bredt utvalg av håndtak, innmat og tilbehør.

Farger

Farge har stor innvirkning på måten vi lever på. Med Crown Imperial kjøkken, soverom- og livsstilsmøbler kan du legge til en touch av farge i hele hjemmet ditt. Enten det er nøytrale nyanser, levende toner eller subtile fargetoner, har vi noe for alle. Finnes i en rekke utførelser; matt, glanset og malt.

Du kan blande og matche fargepalettene PAINTED FUSIONS og COLOUR FUSIONS for å skape noe helt unikt.

Colour Fusions

Fargepalett: Colour fusions

En samling av levende farger, subtile nyanser, woodgrain effekt, metallisk, matt og glans, COLOUR FUSIONS paletten har alt. Det er virkelig noe som passer til enhver smak.

COLOUR FUSIONS paletten er skreddersydd slik at du kan blande farge og finish sammen for å skape noe helt unikt.

Silver

Silver

Aluminium

Aluminium

Copper

Copper

Bronze

Bronze

Vi hjelper deg velge rett kjøkken!

Vår lidenskap for kjøkken deler vi gjerne med deg via vårt nyhetsbrev. Vi sender deg en velkomstserie for deg som planlegger å fornye kjøkkenet, og holder deg oppdatert med kampanjer og gode tilbud.

Sjekk om e-posten er korrekt fylt inn. Du må akseptere vilkår for å melde deg inn i nyhetsbrevet.
personvernreglene