Cotswood

Cotswood - In-Frame

Cotswood har det klassiske in-frame designet med det opprinnelige utseende fra shaker stilen. En av våre virkelig store favoritter. Kjøkkenet for den kresne kunden som er opptatt av å ha noe helt unikt uten og gå på akkord kvaliteten. Her er ekte tradisjonelt håndverk kombinert dagens moderne produksjonsmetoder og teknologiske nyvinninger som gir Cotswood det unike designet som ikke finnes noen annet sted. Dørene er laget med en solid eikeramme. Her kan du velge fra et utvalg av vakkert malt duse og dype toner. Allsidigheten av fargene fra Cotswood byr på uendelige muligheter til å blande paletten av farger for å skape et kjøkken spesielt tilpasset deg. Også tilgjengelig med en primet overflate så du kan male med din egen farge. Alle kjøkken er tilgjengelig med et bredt utvalg av håndtak, innmat og tilbehør.

Farger

Farge har stor innvirkning på måten vi lever på. Med Crown Imperial kjøkken, soverom- og livsstilsmøbler kan du legge til en touch av farge i hele hjemmet ditt. Enten det er nøytrale nyanser, levende toner eller subtile fargetoner, har vi noe for alle. Finnes i en rekke utførelser; matt, glanset og malt.

Du kan blande og matche fargepalettene PAINTED FUSIONS og COLOUR FUSIONS for å skape noe helt unikt.

Painted Fusions

Fargepalett: Painted fusions

En samling av subtile nyanser og komplementære farger. Paletten er lagd for å tilby et bredt utvalg av farger og nyanser slik at du kan velge de perfekte tonene til kjøkkeninnredningen din.

+ akkurat den fargen du ønsker

Kjøkkenet kan leveres primet, klart for å males i akkurat den fargen du måtte ønske.

Pure White

Pure White

Off White

Off White

Pure Cream

Pure Cream

Oyster

Oyster

Stone Cream

Stone Cream

Stone Grey

Stone Grey

Stone White

Stone White

Brown Grey

Brown Grey

Brown Stone

Brown Stone

Grey Green

Grey Green

Light Grey

Light Grey

Pale Grey

Pale Grey

Deep Blue

Deep Blue

Mid Blue

Mid Blue

Pale Blue

Pale Blue

Green Blue

Green Blue

Grey Aqua

Green Aqua

Graphite

Graphite

Clear Oak

Clear Oak

Vi hjelper deg velge rett kjøkken!

Vår lidenskap for kjøkken deler vi gjerne med deg via vårt nyhetsbrev. Vi sender deg en velkomstserie for deg som planlegger å fornye kjøkkenet, og holder deg oppdatert med kampanjer og gode tilbud.

Sjekk om e-posten er korrekt fylt inn. Du må akseptere vilkår for å melde deg inn i nyhetsbrevet.
personvernreglene