Midsomer

Midsomer - Classic Shaker

Midsomer er et klassisk og stilsikkert alternativ med en tradisjonell shaker dør i heltre eik. Midsomer er tilgjengelig i et bredt utvalg av nyanser eller komplementære dristige lakkfarger. Kjøkkenet for kunden som er opptatt av å et stilsikkert kjøkken uten å gå på akkord kvaliteten. Her er ekte tradisjonelt håndverk kombinert dagens moderne produksjonsmetoder og teknologiske nyvinninger som gir Midsomer et flott utrykk. Modellen finnes i 15 flotte malte farger. Serien har blitt utviklet for å tilby et bredt utvalg av farger og nyanser slik at du kan velge perfekte fargenyanser på din kjøkken innredning. I tillegg er det mulig å få frontene i primet overflate. Da hjelper vi deg med å male kjøkkenet i akkurat din ønskede farge. Alle kjøkken er tilgjengelig med et bredt utvalg av håndtak, innmat og tilbehør. Midsomer finnes også i vår stue -og garderobeserie, her er det kun fantasien som setter en stopper for løsningene!

Farger

Farge har stor innvirkning på måten vi lever på. Med Crown Imperial kjøkken, soverom- og livsstilsmøbler kan du legge til en touch av farge i hele hjemmet ditt. Enten det er nøytrale nyanser, levende toner eller subtile fargetoner, har vi noe for alle. Finnes i en rekke utførelser; matt, glanset og malt.

Du kan blande og matche fargepalettene PAINTED FUSIONS og COLOUR FUSIONS for å skape noe helt unikt.

Painted Fusions

Fargepalett: Painted fusions

En samling av subtile nyanser og komplementære farger. Paletten er lagd for å tilby et bredt utvalg av farger og nyanser slik at du kan velge de perfekte tonene til kjøkkeninnredningen din.

+ akkurat den fargen du ønsker

Kjøkkenet kan leveres primet, klart for å males i akkurat den fargen du måtte ønske.

Pure White

Pure White

Off White

Off White

Pure Cream

Pure Cream

Oyster

Oyster

Stone Cream

Stone Cream

Stone Grey

Stone Grey

Stone White

Stone White

Brown Grey

Brown Grey

Brown Stone

Brown Stone

Grey Green

Grey Green

Light Grey

Light Grey

Pale Grey

Pale Grey

Deep Blue

Deep Blue

Mid Blue

Mid Blue

Pale Blue

Pale Blue

Green Blue

Green Blue

Grey Aqua

Green Aqua

Graphite

Graphite

Clear Oak

Clear Oak

Vi hjelper deg velge rett kjøkken!

Vår lidenskap for kjøkken deler vi gjerne med deg via vårt nyhetsbrev. Vi sender deg en velkomstserie for deg som planlegger å fornye kjøkkenet, og holder deg oppdatert med kampanjer og gode tilbud.

Sjekk om e-posten er korrekt fylt inn. Du må akseptere vilkår for å melde deg inn i nyhetsbrevet.
personvernreglene