Rialto

Rialto - High Gloss

Rialto er kjøkkenet for kunden som ønsker det beste som moderne kjøkken har og by på. Her er det ikke gått på akkord med noe. Kvaliteten på frontene, fargene og løsningene gir en finish som er helt unik. Velg mellom 8 høyglansede metallikk farger og 11 slående høyglans farger for trendbevisste kjøkkenelskere. Den omfattende fargepaletten fra Rialto byr på uendelige muligheter når ulike farge alternativer kombineres. Rialto leveres med håndtak eller med en «high end» handle-less håndtaksprofil i aluminium eller stainless steel. Håndtaksprofilene kan også på forespørsel lakkeres i ønsket farge. Dette kjøkkenet er meget slitesterkt samtidig som det ser fantastisk ut.  La ikke standard mål og størrelser stoppe deg! Her leveres plassbygde løsninger helt ned til siste millimeter. Ønsker du skap i 270cm høyde og 96cm bredde? Ikke noe problem, med å velge Rialto spesialtilpasser vi kjøkkenet akkurat til deg og din løsning og mål. Alle kjøkken er tilgjengelig med et bredt utvalg av håndtak, innmat og tilbehør. Rialto finnes også i vår stue -og garderobeserie, her er det kun fantasien som setter en stopper for løsningene!

Farger

Farge har stor innvirkning på måten vi lever på. Med Crown Imperial kjøkken, soverom- og livsstilsmøbler kan du legge til en touch av farge i hele hjemmet ditt. Enten det er nøytrale nyanser, levende toner eller subtile fargetoner, har vi noe for alle. Finnes i en rekke utførelser; matt, glanset og malt.

Du kan blande og matche fargepalettene PAINTED FUSIONS og COLOUR FUSIONS for å skape noe helt unikt.

Colour Fusions

Fargepalett: Colour fusions

En samling av levende farger, subtile nyanser, woodgrain effekt, metallisk, matt og glans, COLOUR FUSIONS paletten har alt. Det er virkelig noe som passer til enhver smak.

COLOUR FUSIONS paletten er skreddersydd slik at du kan blande farge og finish sammen for å skape noe helt unikt.

White

White

Oyster

Oyster

Grey Light

Grey Light

Grey Dark

Grey Dark

Burgundy

Burgundy

Red

Red

Black

Black

Metallic White

Metallic White

Metallic Silver

Metallic Silver

Metallic Oxygen

Metallic Oxygen

Metallic Titanium

Metallic Titanium

Metallic Anthracite

Metallic Anthracite

Metallic Black

Metallic Black

Vi hjelper deg velge rett kjøkken!

Vår lidenskap for kjøkken deler vi gjerne med deg via vårt nyhetsbrev. Vi sender deg en velkomstserie for deg som planlegger å fornye kjøkkenet, og holder deg oppdatert med kampanjer og gode tilbud.

Sjekk om e-posten er korrekt fylt inn. Du må akseptere vilkår for å melde deg inn i nyhetsbrevet.
personvernreglene