Textura

Textura - Raised Texture

Textura er en slående moderne samling av teksturerte tre -og stein effekt stiler. Designet i varme toner og tidsriktige toner av eik,  alm og Halifax Oak. Alle har langkornet og tre effekt kanter for å lage en fantastisk visuell utseende. Textura har ni vakkert teksturert finisher, en palett. Textura leveres med håndtak eller med en «high end» handle-less håndtaksprofil i aluminium eller stainless steel. Håndtaksprofilene kan også på forespørsel lakkeres i ønsket farge. Dette kjøkkenet er meget slitesterkt samtidig som det ser fantastisk ut.  La ikke standard mål og størrelser stoppe deg! Her leveres plassbygde løsninger helt ned til siste millimeter. Ønsker du skap i 270cm høyde og 96cm bredde? Ikke noe problem, med å velge Textura spesialtilpasser vi kjøkkenet akkurat til deg og din løsning og mål. Alle kjøkken er tilgjengelig med et bredt utvalg av håndtak, innmat og tilbehør. Textura finnes også i vår stue -og garderobeserie, her er det kun fantasien som setter en stopper for løsningene!

Farger

Farge har stor innvirkning på måten vi lever på. Med Crown Imperial kjøkken, soverom- og livsstilsmøbler kan du legge til en touch av farge i hele hjemmet ditt. Enten det er nøytrale nyanser, levende toner eller subtile fargetoner, har vi noe for alle. Finnes i en rekke utførelser; matt, glanset og malt.

Du kan blande og matche fargepalettene PAINTED FUSIONS og COLOUR FUSIONS for å skape noe helt unikt.

Colour Fusions

Fargepalett: Colour fusions

En samling av levende farger, subtile nyanser, woodgrain effekt, metallisk, matt og glans, COLOUR FUSIONS paletten har alt. Det er virkelig noe som passer til enhver smak.

COLOUR FUSIONS paletten er skreddersydd slik at du kan blande farge og finish sammen for å skape noe helt unikt.

Sand Oak

Sand Oak

Fleetwood

Fleetwood

Elm

Elm

Halifax Oak

Halifax Oak

Endgrain Oak

Endgrain Oak

Driftwood

Driftwood

Graphitewood

Graphitewood

Whitewood

Whitewood

White

White

Grey Light

Grey Light

Grey Aqua

Grey Aqua

Ceramic Anthracite

Ceramic Anthracite

Lunar

Lunar

Vi hjelper deg velge rett kjøkken!

Vår lidenskap for kjøkken deler vi gjerne med deg via vårt nyhetsbrev. Vi sender deg en velkomstserie for deg som planlegger å fornye kjøkkenet, og holder deg oppdatert med kampanjer og gode tilbud.

Sjekk om e-posten er korrekt fylt inn. Du må akseptere vilkår for å melde deg inn i nyhetsbrevet.
personvernreglene