Zeluso

Zeluso - Matt

Zeluso representerer den nye trenden innen kjøkkendesign. Der er hele 14 ulike matte overflater. Det er nyskapende designet med vakre og uttrykksfulle, tidsriktig og moderne overflater. Zeluso sin matte finish er neste generasjon utseende for det moderne kjøkkenet, med en tidløs appell. Serien bestående av 10 on-trend farger og fire fantastiske trestruktur effekter. Kjøkkenet leveres med håndtak eller med en «high end» håndtaksprofil i aluminium eller stainless steel. Håndtaksprofilene kan også på forespørsel lakkeres i ønsket farge. Dette kjøkkenet er meget slitesterkt samtidig som det ser fantastisk ut.  La ikke standard mål og størrelser stoppe deg! Her leveres plassbygde løsninger helt ned til siste millimeter. Ønsker du skap i 270cm høyde og 76cm bredde? Ikke noe problem, med å velge Zeluso spesialtilpasser vi kjøkkenet akkurat til deg og din løsning. Alle kjøkken er tilgjengelig med et bredt utvalg av håndtak, innmat og tilbehør. Zeluso finnes også i vår stue -og garderobeserie, her er det kun fantasien som setter en stopper for løsningene!

Farger

Farge har stor innvirkning på måten vi lever på. Med Crown Imperial kjøkken, soverom- og livsstilsmøbler kan du legge til en touch av farge i hele hjemmet ditt. Enten det er nøytrale nyanser, levende toner eller subtile fargetoner, har vi noe for alle. Finnes i en rekke utførelser; matt, glanset og malt.

Du kan blande og matche fargepalettene PAINTED FUSIONS og COLOUR FUSIONS for å skape noe helt unikt.

Colour Fusions

Fargepalett: Colour fusions

En samling av levende farger, subtile nyanser, woodgrain effekt, metallisk, matt og glans, COLOUR FUSIONS paletten har alt. Det er virkelig noe som passer til enhver smak.

COLOUR FUSIONS paletten er skreddersydd slik at du kan blande farge og finish sammen for å skape noe helt unikt.

Icy White

Icy White

Magnolia

Magnolia

Oyster

Oyster

Cashmere

Cashmere

Coffee Light

Coffee Light

Grey Silk

Grey Silk

Grey Light

Grey Light

Grey Dark

Grey Dark

Midnight Blue

Midnight Blue

Black

Black

Grey Aqua

Grey Aqua

Black Oak

Black Oak

Ebony Dark

Ebony Dark

Olive Light

Olive Light

Olive Dark

Olive Dark

Vi hjelper deg velge rett kjøkken!

Vår lidenskap for kjøkken deler vi gjerne med deg via vårt nyhetsbrev. Vi sender deg en velkomstserie for deg som planlegger å fornye kjøkkenet, og holder deg oppdatert med kampanjer og gode tilbud.

Sjekk om e-posten er korrekt fylt inn. Du må akseptere vilkår for å melde deg inn i nyhetsbrevet.
personvernreglene