Spennende tider for design og innemiljø!

Kjøkken er så mye mer nå, enn for bare 10 år siden. Alle hus og leiligheter ønsker seg åpne løsninger, skillet mellom stue og kjøkken er nærmest visket ut. Kjøkkenet har blitt en enda større del av oppholdsrommet. Åpne løsninger setter krav til gjennomtenkte løsninger og flott design, men også kreative bruksløsninger. Nesten daglig dukker det opp nye innovative løsninger, innenfor alt i fra teksturer, til ny teknologi i lys og hvitevarer. Trendene og utforming av kjøkkenrommet endrer seg derfor fortere enn noen gang.

For en privatperson som kjøper kjøkken hvert 10. år er det derfor vanskelig. Hva skal man velge?
Mange konkurrerende kjøkkenprodusenter velger å fokusere på volum og kjappe salg, samtidig som «gjør det selv løsninger» blir mer og mer aggressive.

Vi i Crown Kjøkken har valgt å gå en annen retning

Vi har kompetansen på hva som finnes, og hva som fungerer. Vi har lang erfaring med materialer, trender, innovative og smarte løsninger, kombinert med muligheten til å plassbygge/spesialtilpasse kjøkkenet helt ned til millimeteren i hjemmene til våre kunder. Vi vet at dette gir de beste løsningene og de mest fornøyde kundene.

Vi tilbyr deg som kunde flotte og bruksvennlige kjøkken, i moderne og skreddersydde løsninger. Vi har et høyt fokus på kvalitet, og at kjøkkenet skal være et stolt samlingspunkt for familien og gjester, i lang tid framover. Våre løsninger tåler tidens tann!
Vi tilbyr selvfølgelig alle våre kunder hjelp med hele prosessen.
Du var kanskje ikke klar over at vi i Crown har kjøkken i alle prisklasser? Crown har nemlig to kjøkkenserier, Crown Imperial og Crown Lifestyle. Med Crown Lifestyle kombinerer vår filosofi med design og service med prisgunstige kjøkken.

Uavhengig av kjøkkentype, kjøkkenløsning og prisgruppe, tilbyr vi, denne tryggheten og servicen som mange tar for gitt. Hos oss kan dere finne komplette kjøkken fra 50 000 til 500 000kr som vi skreddersyr til ditt hjems atmosfære og stil.

«design, trygghet og kvalitet»

Er mottoet for Crown Kjøkken, og det er ikke uten grunn!

Hjertelig velkommen inn for en prat!