Kjøle- og fryseskap

Hva er fordelene og hva er ulempene med et integrert kjøleskap framfor et frittstående? Det finnes utallige løsninger og kombinasjoner. Kom innom en av våre dyktige Crown forhandlere og la oss hjelpe deg med å finne den løsningen som passer deg best. Vet du at det finnes kjøleskuffer? Eller hva med et vinskap?

 

Integrerte kjøleskap

Integrert kjøleskap

Du kan velge mellom mange integrerte modeller. Det vil være en modell som passer sømløst inn i ditt nye kjøkken. Crown hjelper deg med å finne det kjøleskapet som er passer akkurat deg og dine behov.

Integrerte kjøleskap

Frittstående kjøleskap

La et stort side-by-sidekjøleskap være midtpunktet på ditt kjøkken. Side-by-side løsningen gir deg ekstra god plass, du kan handle inn og planlegge hele ukens matlaging uten å miste oversikten i kjøleskapet.

Integrerte kjøleskap

Vinskap

Enten du foretrekker rød, hvit, rosé eller sprudlende har vi utvalg av single og multi-temperatur vinskap for alle kjølebehov . En vinkjeller på kjøkkenet, perfekt for kjennere, eller for at det er fascinerende.

Integrerte kjøleskap

Smarte løsninger

Vi har et stort antall unike kjøleprodukter fra produsenter med øye for design og kvalitet. Kom innom en Crown forhandler så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer akkurat deg.