Vasker og kraner til kjøkkenet

Vasker og kraner kommer i mange former, størrelser, materialer og utførelser. Din Crown forhandler har et vell av produktkunnskap for å hjelpe deg å velge riktige produkter for å komplettere din Crown Imperial kjøkken. Her er noen produkter og tips som kan gi deg noen ideer.

 

Oppbevaring på kjøkkenet

Rustfrie stålvasker

Laget av førsteklasses kvalitet krom nikkel stål – det perfekte materialet for å sikre renslighet og hygiene. Disse synker ser vakker, er motstandsdyktig mot flekker, sprekker, rust og korrosjon. Tilgjengelig i mange design som passer ditt kjøkken, de er slitesterke og hygieniske med slank, elegant styling.

Håndtak til kjøkken

Andre varianter

Hvis rustfritt stål ikke er din preferanse er det mange andre utførelser og materialer å vurdere. Materialer som herdet glass, Tectonite, Fragranite med DuraKleen® Plus-teknologi og akryl vasker som passer sømløst med solide benkeplater.

Belysning i kjøkken

Undermonterte vasker

Avhengig av valg av benkeplate kan det være lurt å undermontere vasken. Igjen er det en rekke materialer å velge mellom. Vasken er montert på undersiden av benkeplaten og forseglet for å unngå lekkasje rundt vasken. Avhengig av overflaten, kan en rekke spor freses inn, for å tillate vann å renne tilbake inn i vasken.

Splashback

Keramiske vasker

Hvis du leter etter en mer tradisjonell stil på vask løsningen, kan det være lurt å se på keramiske «Belfast» stil. Laget av ovns fyrt porselen som gir en tøff, glatt finish i stand til å stå opp mot selv den tøffeste behandling. Keramiske vasker har en fingertupp-glatt høyglanset finish designet for å se perfekt ut, som da de var nye – selv etter år med daglig og hardt bruk. Tilgjengelig i hvit eller moderne svart alternativer.

Splashback

Moderne kraner

Kraner har blitt en kunstform med en utrolig rekke stiler å velge mellom. Enkle eller doble kraner eller med fleksibel slange til å spyle skitne tallerkener, Crown Spesialisten vil rettlede deg til alternativene som passer din stil og budsjett.

Splashback

Tradisjonelle kraner

Moderne kraner er ikke alles stil, vi tilbyr også et stort utvalg av tradisjonelle kraner. Disse er tilgjengelige i krom, nikkel, tinn, gull farget finish og du kan også velge dem med krysshode eller porselen spaker. Disse kommer også med filtreringsteknologi.

Splashback

Kraner med filtrering

FilterFlow kraner levere varmt, kaldt og filtrert vann ved hjelp av en avansert keramisk patron. Kombinere det som anses som skjønnheten av våre mest stilige design og teknologisk avanserte keramiske vann filtreringssystem, FilterFlow kraner, et perfekt tillegg til ethvert moderne kjøkken.

Splashback

Kraner med kokende vann

Å vente på at kjelen med vann skal koke tilhører historien. Takket være vannkraner med kokkene vann. Varmt, kaldt og kokende vann er tilgjengelig på et øyeblikk. Selvsagt med innebygd sikkerhetsknapp som gjør det trygt for hele familien.