Tilbehør

Velg tilbehør til kjøkkenet ditt og gjøre det helt unik. Legg til det perfekte håndtak, maksimere skapplass med vår innovative oppbevaringsløsninger. Endre stemningen i kjøkkenet med belysning. Din Crown forhandler viser deg mulighetene …

Oppbevaring

Gjør hver centimeter av lagringsplassen i kjøkkenet lett tilgjengelig med Crown helhetlige konstruerte lagringssystem. Underskap og uttrekkløsninger kan skreddersys for å passe dine individuelle behov ved hjelp av et utvalg av innovative løsninger

Håndtak

Hvis du har valgt en kjøkken stil med håndtak kommer du absolutt ikke til kort i utvalget. Fra moderne rustfritt stål håndtak til tradisjonelle antikke bronsefarget skall håndterer vi har den perfekte håndtaket for å utfylle ditt kjøkken.

Belysning

Skape stemning med noen tilpasset belysning. Skap en varm glød eller gjør kjøkkenet ditt til det perfekte party stedet med fjernstyrt blinkende LED-belysning. Det er mange spennende alternativer tilgjengelig hos din Crown spesialist.

Splashbacks

Vær kreativ med vårt utvalg av glass splashbacks. Tilgjengelig i en rekke lyse og duse farger. Du kan tilføre et blikkfang eller et flash av farge til kjøkkenet ditt. De kan være formet til å skape noe helt unik. De er også tilgjengelige mønstret eller med glitter.