Crown betyr kompetanse og kvalitet

Etablert i 1946, og er i dag en ledende kjøkken-, garderobe- og baderomsprodusent i England.

Crown Imperial er en familiedrevet bedrift med over 70 års erfaring i produksjon av britiske kvalitetsmøbler.

Selskapet er stolt av å kunne tilby et omfattende sortiment av moderne og klassiske møbler i et bredt utvalg av stiler, med fleksible alternativer som passer deg og ditt hjem.

Selv etter over syv tiår, kjent for sin innovative produksjonsteknologi, fortsetter Crown Imperial å demonstrere sin sanne dedikasjon til innovasjon og design for å levere en fantastisk palett av høykvalitets møbler.

Crown Imperial samarbeider tett med sitt forhandler nettverk for å sikre at du får best mulig hjelp når du skal kjøpe Crown møbler, enten det er til kjøkken, soverom eller stue; du er sikker på å bli inspirert.

Med over 70 års møbeltradisjoner, 3D planlegging og design, profesjonell monteringsservice og toppmoderne produksjonsanlegg, har vi det perfekte kjøkken til deg.

Vi tilbyr hvitevarer, vasker, kraner, arbeidsflater, belysning og tilbehør fra ledende merker. Soft-lukke dører og skuffer leveres som standard, slik du forventer. Vi tilbyr også luksus-skuffe oppgraderinger. Tilpassede paneler er selvsagt tilgjengelig for skreddersydd montering, alt sammen med vårt store og fleksible utvalg av skap som inneholder middels og høye vegg alternativer.

Crown i Norge

I 1999 etablerte Kjell Einar Olsen, i samarbeid med Crown Imperial UK, det norske hovedkontoret i Drammen. Nå er det etablert flere forhandlere rundt omkring i landet.

Vi leverer til privatmarkedet og til prosjektmarkedet.

CROWN SKOLEN

Vi tilbyr våre kunder den beste service på markedet, og har derfor egen Crown-skole som alle medarbeidere må gjenomføre. Dette er en målrettet kompetansehevingsverktøy som sikrer våre kunder trygghet og profesjonalitet.

VI LEVERER DRØMMER

Våre kunder kommer til oss med sine drømmer om et nytt fantastisk kjøkken med moderne design og topp funksjonalitet. Vår oppgave er å fullføre disse drømmene. Vi gir tips og råd for å gjøre kjøkkenvalget så enkelt som mulig.

Velkommen til oss for en kjøkkenhandel du vil verdsette i mange år!