Benkeplater til kjøkkenet

Å velge hvitevarer er en viktig beslutning når du planlegger ditt nye kjøkken. Hvilke funksjoner trenger man, hva har man lyst på? Hva med pyrlosyse? Hva må jeg tenke på hvis jeg velger en platetopp med induksjon? La oss hjelpe deg! Her er en kort introduksjon.

 

Integrerte kjøleskap

Innbygde ovner

Innebygde ovner er vanlig i mange kjøkken, men det er et stort utvalg av produkter tilgjengelig. De kommer i mange former, størrelser og utførelser, fra enkel til dobbel, moderne til retro. De kommer ofte i standardstørrelser som vil integreres sømløst inn i kjøkkenet. Det finnes mange forskjellige funksjonaliteter. Hva med en dampovn? Å dampe maten er en rask og sunn måte å lage mat på.

Integrerte kjøleskap

Induksjonstopp

Kjapt, energieffektivt, rent og trygt. En induksjonstopp genererer varme med med engang direkte i gytebunnen. Det er kun sonen under kjelen som blir varm.

Integrerte kjøleskap

Ventilatorer

Valg av den ventilatoren som passer deg og ditt hus kan være vanskelig. Den rette ventilatoren kan bli kjøkkenets midtpunkt eller være helt usynlig. Det finnes mange løsninger muligheter. Kom innom en av våre forhandlere så hjelper vi deg.

Integrerte kjøleskap

Kompaktovner

Kompaktovner er en serie der hvitevarene er litt mindre. Kompaktovner har sammen funksjoner som tradisjonelle ovner. I kompaktserien finnes også kaffemaskiner, dampovner og mikro. Disse kan kombineres sammen med en en varmeskuff for å få likt utseende som en ovn i vanlig størrelse. Hvem har vel ikke savnet en ekstra ovn til å dampe grønsakene eller fisken i mens steiken står i ovnen?

Integrerte kjøleskap

Spesialløsninger

Det finnes mange andre typer apparater for kjøkkenet som du kan vurdere. For eksempel har du vurdert en innebygd Teppanyaki plate, dampovn, magasinovn, komfyr for «slow cooking», frityrkoker, grillkomfyr eller varmeskuff? Dette er alle tilgjengelige alternativer fra din Crown Spesialist.

Integrerte kjøleskap

Oppvaskmaskin

Oppvaskmaskin, vaskemaskin eller tørketrommel kan integreres. La oss designe kjøkkenet eller vaskerommet ditt slik at det blir funksjonelt og etter dine behov. Vi har et bredt spekter av hvitevareleverandører og mange års erfaring med å designe funksjonelle rom.