Benkeplater til kjøkkenet

Bortsett fra frontene er benkeplaten du velger det mest synlige på kjøkkenet ditt. Valget du tar kan både være påvirket av estetikk og funksjon. Hvis du for eksempel ønsker en underlimt vask, vil dette påvirke valget av materiale.

 

Integrerte kjøleskap

Komposittstein

Komposittstein tilbyr en veldig allsidig overflate. Lett å rengjøre, hard og har en tett overflate. Det brede spekteret av farger er med på å gjøre dette til et populært produkt. Benkeplaten er produsert av 93 prosent naturlige kvartskrystaller og sju prosent bindemiddel av harpiks og fargepigmenter.

Integrerte kjøleskap

Laminat

Laminatteknologien har kommet svært langt. Vi tilbyr et utrolig utvalg av flotte farger og utførelser. Forskjellige treteksturer, steineffekt og ensfargede varianter for å nevne noen. Kitchen board er plater som er spesiallaget for enkel montering over kjøkkenbenken din. Disse er laget i laminat og kommer i en rekke utførelser fra fliseetterligning til ensfarget.

Integrerte kjøleskap

Granitt

Granitt er et naturprodukt. Den brytes, skjæres og poleres, og er så klar for montering på ditt kjøkken. Vårt sortiment inneholder de beste granittsortene fra ulike deler av verden, og vi er derfor sikre på at du vil finne noe som passer for deg. Standardtykkelsen er 30 mm, men i enkelte farger er også 40 mm og 20 mm-plater tilgjengelige. Det er ikke mye som kan sammenlignes med granittens unike farger og skjønnhet. Velger du granitt, kan du være sikker på at den vil vare lengre enn huset ditt.

Integrerte kjøleskap

Heltre

Vi leverer heltre benkeplater av førsteklasses kvalitet og kan tilby et bredt utvalg av tresorter. Alt fra lyse til mørke farger med oljet til vokset overflate. Heltre benkeplater er et naturlig produkt og har behov for vedlikehold for å beholde den naturlig flotte overflaten.