Crown betyr kompetanse og kvalitet

Crown Imperial er en familiedrevet bedrift med over 70 års erfaring i produksjon av britiske kvalitets møbler. Selskapet er stolt av å kunne tilby et omfattende sortiment av moderne og klassiske montert møbler i et bredt utvalg av stiler, med fleksible alternativer som passer deg og ditt hjem. Selv etter over seks tiår, kjent for sin innovative produksjonsteknologi, fortsetter Crown Imperial å demonstrere sin sanne dedikasjon til innovasjon og design for å levere en fantastisk palett av høykvalitets møbler produkter.

Crown Imperial samarbeider tett med sitt forhandler nettverk for å sikre at du får best mulig hjelp når du skal kjøpe Crown møbler, enten det er til kjøkken, soverom eller stue; du er sikker på å bli inspirert.

Med over 70 års møbel tradisjoner, 3D planlegging og design, profesjonell monterings service, toppmoderne produksjonsanlegg og et landsdekkende nettverk av spesialister, har vi det perfekte kjøkken for deg.

Vi tilbyr hvitevarer, vasker, kraner, arbeidsflater, belysning og tilbehør fra ledende merker. Soft-lukke dører og skuffer leveres som standard, slik du forventer. Vi tilbyr også luksus-skuffe oppgraderinger. Tilpassede paneler er selvsagt tilgjengelig for skreddersydd montering, alt sammen med vårt store og fleksible utvalg av skap som inneholder middels og høye vegg alternativer.